Boek een artiest

Weekendje Barcelona

Weekendje Barcelona

Onuitputtelijke toeristische rijkdom…
De stad waar u nooit genoeg van zult krijgen, Barcelona. U kunt in Barcelona zoveel zien dat u zich nooit zult vervelen. Het oude centrum telt meer monumenten dan menig andere Europese stad. La Sagrada Familia, is de nog steeds niet voltooide basiliek van de Heilige familie van Gaudi en is werkelijk een must om gezien te hebben.

Middelpunt van de stad is de Plaza de Catalunya. Daarvandaan loopt de typische en bekende Ramblas naar de haven, via de pittoreske Gotische wijk met haar smalle historische straatjes waar zo nu en dan heerlijke etensgeuren naar buiten dwarrelen.

Dag 2: De Sagrada Familia van Gaudi
Na een uitgebreid ontbijtbuffet staat de touringcar voor u klaar, die u langs alle momentale panden en kunstwerken van de onnavolgbare architect Gaudi zal voeren. De Sagrada Familia is onbetwist hét symbool van Barcelona en het onvoltooide levenswerk van Antonio Gaudi ! Daarnaast onder andere het tuindorp Parc Guëll met de kleurrijke bouwsels, Casa Mila en Casa Battlo.

Na een overheerlijke lunch is de middag ter vrij besteding. Winkelen in Barcelona is zeker een must. Top of the bill modehuizen, knusse kledingwinkeltes, hippe desingboutiques en trendy shops. U heeft alle tijd om lekker rond te kijken en zich onder te dompelen in het overweldigende aanbod dat Barcelona te bieden heeft.
Uiteraard behoort een bezoek aan het overweldigende voetbalstadion van La Barça ook tot de mogelijkheden tijdens de personeelsreis naar Barcelona.

Tablao Flamenco Cordobés
’s Avonds staat een heerlijke avond uit op het programma in één van de meest vooraanstaande Tablao lokalen van Barcelona. Er zal u een kwalitatief uitstekende Flamenco-show gepresenteerd worden die ook bij de Spanjaarden zeer in trek is. De show zal worden voorafgegaan door een Spaans Specialiteitenbuffet-diner.

Dag 3: Personeelsreis Barcelona op de fiets!
Na het ontbijt is het tijd voor een uitgebreide fietsexcursie onder begeleiding van enthousiaste Nederlandse gidsen.Dit is een unieke mogelijkheid om op een bijzondere manier een goed beeld te krijgen van de stad. U gaat o.a. langs het Olympisch dorp, de Gotische wijk, de Ramblas en brengt een bezoek aan de oude haven.In de haven zult u een overheerlijk traditionele lunch geserveerd krijgen in een authentiek visrestaurant.

Na de lunch checkt u uit het hotel, waarna u per touringcar moe maar voldaan naar de luchthaven zal worden gebracht voor uw terugvlucht naar Nederland.

Altijd al een keer naar Barcelona gewild?
Barcelona-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

WEEKENDJE Barcelona

Barcelona-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment