Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.
Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn…
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.
Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn liefde voor voedsel en de natuur.
Ik maak me hard voor het gevecht tegen eenheidsworst. Rene is onvermoeibaar actief op het gebied van Eetcultuur. Hij is in Nederland en in het buitenland op alle gebieden van het restaurantwezen actief (geweest): als chef-kok, in de bediening, als bedrijfsleider, als directeur, als eigenaar en ook als consultant, conceptontwikkelaar of verbeteraar, als ontwikkelaar van food formules, als interim directeur, als bouwbegeleider, als gastvrijheidtrainer en in culinaire activiteiten met kinderen.
Om een paar bekendere etablissementen te noemen: De Hoefslag in Bosch en Duin, Hotel Arena en Vak Zuid in Amsterdam, Bagels & Beans landelijk, Hortus Botanicus, Lloyd Hotel, Stadsschouwburg en De Jaren in Amsterdam, Seinpost in Den Haag en Dija Blue in Honduras. Inmiddels zijn twee succesvolle tv-series Pluijm op Pad uitgezonden. En nu presenteert Rene zijn eerste boek: Pluijm op Pad.
Prijs op aanvraag.