Navigation
.
Beschrijving

Ramon Beuk boeken?

Wilt u Ramon Beuk boeken? Klik dan hier boven op de rode knop "Nu Aanvragen".

Ramon Beuk direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Ramon Beuk (1971) is kok, leraar, tv-persoonlijkheid, schrijver van culinaire boeken en columns, maar vooral creatief ondernemer. Zijn inlevingsvermogen en kracht zich te verplaatsen in verschillende doelgroepen maakt hem een breed inzetbare persoonlijkheid. Met zijn tv-optredens richtte Ramon zich met name op de vrouwelijke consument, terwijl hij met zijn boeken en columns ook een meer mannelijke doelgroep aanspreekt.

Ramon richtte culinair evenementenbureau CuliPro op, en opende in Maarssen evenementenlocatie De Glazen Ruimte en vergadercentrum Meetinc. Met zijn bedrijven en persoonlijke presentaties richt Ramon zich met name op de zakelijke markt waar hij bedrijfsprocessen een culinaire vertaalslag geeft. Als spreker probeert Ramon mensen mee te laten denken, voelen en beleven. Ramon Beuk is niet alleen kok. Hij heeft een verhaal, een visie en een missie.

Ramon rondde na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af, studeerde vervolgens pedagogiek en volgde verschillende marketingcursussen. Hij ontwikkelde en presenteerde vervolgens nieuwe smaken en producten voor HEMA en Unilever. Op tv was Ramon twee seizoenen te zien als itempresentator / kok in het ochtendprogramma Koffietijd. later presenteerde hij drie seizoenen van het programma Born2Cook en was hij twee seizoenen medepresentator van het NCRV-programma Bosch, Beuk & Haan.

Daarnaast was Ramon vier jaar lang de vaste culinaire columnist van De Telegraaf, waar hij zes dagen per week de lezers verraste met vernieuwende recepten. In juni 2009 verscheen zijn zevende kookboek Wat van Fair komt… Een culinaire wereldreis langs de producenten van Fair Trade Original producten.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 3750,-

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Henk Westbroek

Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...

Daniël Dekker

Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...

Monique Smit

Monique groeit op in Volendam, als jongste zus van Jan Smit. Na de Mavo volgt zij een kappersopleiding. Smit wordt bekend op televisie met het programma ‘Gewoon Jan Smit’, een reallife-soap waarin het gezin Smit op de voet wordt gevolgd.

In het voorjaar van 2007 doet ze mee aan het programma ’Just the two of us’, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint. Haar partner in het programma is Xander de Buisonjé. Ze ver...

Dolf Jansen

Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) - die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere b...

Jeroen Post

Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...

Kim Lian vd Meij

Kim-Lian is geboren in Beverwijk. Met Latin-American dansende ouders en haar vader zanger in diverse bands, kwam Kim-Lian al vroeg in aanraking met muziek en dans. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze in 2004 haar eerste album en DVD uitbracht en ze vrij snel in binnen- en buitenland bovenaan de hitlijsten stond. Naast haar zangcarrière heeft Kim-Lian zich ondertussen ook weten te manifesteren als presentatrice en actrice.

Zo presenteer...

Antje Monteiro

Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...

Herman den Blijker

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...

Pierre Wind

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Back to top