Navigation
.
Beschrijving

Nicolette Kluijver boeken?

Wilt u Nicolette Kluijver boeken? Klik dan hier boven op de rode knop "Nu Aanvragen".

Nicolette Kluijver direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Op haar zeventiende wordt Nicolette ontdekt door modellenbureau Elite Model en reist ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk. Ze ruilt de catwalk in voor de televisie en presenteert twee seizoenen van het programma ‘6pack’.

In 2006 komt Nicolette bij BNN en is ze sinds 2011 de anchorwoman van het succesnummer ‘Spuiten en Slikken’. In ‘De Grote Spuiten en Slikken Test 2012’ test Nicolette, samen met Manuel Broekman en Geraldine Kemper de kennis van Nederland op het gebied van seks en drugs. Naast ‘Spuiten en Slikken’ presenteert Nicolette het programma ‘3 Op Reis’ en ‘Spuiten en Slikken op Reis’.

De veelzijdige Nicolette kan naast presenteren ook acteren. Dit is te zien in de serie ‘Van God Los’, waarin ze de rol van Jainy speelt. Ook leende Nicolette haar stem voor de sexy piraat cutless Lizz in de animatie film ‘De Piraten’.

Nicolette blijft niet stil zitten. Dit voorjaar presenteert ze ‘Vier Handen op een Buik’, een reeks over tienermoeders. In dit programma staan bekende moeders toekomstige tienermoeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna. Dit programma sluit naadloos bij Nicolette aan, die in het najaar van 2012 zelf moeder is geworden. Haar zwangersschapsverlof ruilde ze echter snel in om naast ‘Vier handen…’ ook het programma Stop In The Name of Love te presenteren. In deze roadtrip vol liefde koppelt onze cupido Nicolette de stadse single ladies aan stoere plattelandse mannen.

Nicolette kan over alle onderwerpen meepraten en kan een groot publiek om haar vinger winden.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2250,-

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Robert Kranenborg

Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Daniël Dekker

Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...

Giovanny Caminita

De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.

Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...

Hans Kraay jr.

Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...

Rene Pluijm

Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...

Bianca Janssen

Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden.

Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is...

Henk Westbroek

Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...

Ramon Beuk

Ramon Beuk (1971) is kok, leraar, tv-persoonlijkheid, schrijver van culinaire boeken en columns, maar vooral creatief ondernemer. Zijn inlevingsvermogen en kracht zich te verplaatsen in verschillende doelgroepen maakt hem een breed inzetbare persoonlijkheid. Met zijn tv-optredens richtte Ramon zich met name op de vrouwelijke consument, terwijl hij met zijn boeken en columns ook een meer mannelijke doelgroep aanspreekt.

Ramon richtte culinair e...

Sandra Ysbrandy

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...

Pierre Wind

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Back to top