Navigation
.
Beschrijving

Annemiek schollaardt boeken?

Wilt u Annemiek schollaardt boeken? Klik dan hier boven op de rode knop "Nu Aanvragen".

Annemiek schollaardt direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Annemieke Schollaardt is een radio-dj voor de TROS. Momenteel is ze dagelijks te horen op het radioproject Uruzgan FM. Ook presenteert zij op zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur het programma Annemiek Hier! op 3FM.

Op deze zender presenteert zij op de zaterdagavond ook Weekend DNA, tussen 20.00 en 22.00 uur. Annemieke vertrok na haar studie pedagogiek naar Curaçao. Aanvankelijk voor enkele weken, maar uiteindelijk bleef ze er vijf jaar. Eenmaal terug in Nederland kon ze aan de slag bij de TROS, waar ze invalwerk als producer en DJ bij 3FM mag doen.

Tevens wordt ze aangenomen als nieuwe vrouwelijke station-voice van dit station. Sinds januari 2008 heeft ze haar eigen radioprogramma op de zaterdagavond, samen met Domien Verschuuren. Dit programma heet Weekend DNA. In 2008 is zij tijdens het Popduel van RabRadio de eerste in 3 jaar die het voor elkaar krijgt om het duel van Gerard Ekdom te winnen.

Annemieke werd in 2007, 2008 en 2009 genomineerd voor een Marconi Award voor aanstormend talent. Sinds augustus 2006 presenteert Annemieke Uruzgan FM, een requestprogramma speciaal voor militairen uitgezonden naar Uruzgan (Afghanistan) en hun thuisfront. Dit programma wordt iedere werkdag tussen 16.00 en 17.00 uur uitgezonden op Uruzgan FM.

Vanaf 1 april 2009 zal zij het programma overdragen aan Kristel van Eijk, die overigens ook op 3FM te horen is. Op 7 december werd bekend dat Annemieke één van de dj’s is die in het Glazen Huis 2009 zal vertoeven. Annemieke is getrouwd met Moke-gitarist Phil Tilli. In 2012 op Tweede Kerstdag worden de twee de trotse ouders van dochter Jet Sterre Geraldine.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag

Naam artiest

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoon

E-mail (verplicht)

Datum evenement

Aanvangstijd

Plaats

Soort evenement

Opmerkingen

Related Products

Robert Kranenborg

Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Erik Hulzebosch

Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...

Rene Pluijm

Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...

Sandra Ysbrandy

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...

Jeroen Post

Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...

Henk Westbroek

Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...

Hans Kraay jr.

Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...

Herman den Blijker

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...

Pierre Wind

Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Back to top